Full produktion! (Och lite till) 201603

Efter avslutat storstopp vid Smurfit Kappa där vi deltog med 25 man , så trodde vi att vi skulle hinna återhämta oss , men vi fortsätter med fullbelagd verkstad hela vägen in till Jullovet.

Tillverkningssidan sysselsätter ett tiotal man i framför att ett gemensamt projekt med Repay, samt stödjer upp utesidan med tillverkning för montage av rörstöd, gretingsplan och reservdelar.

Utesidan har varit kvar ett tag efter Kappastoppet där man genomfört underhåll samt uppdrag på Sunpine och Lindbäcks bygg. En stor del av utesidan växlar om för arbete i lite mer oländig terräng då sju broar skall monteras åt Sca Skogs räkning. Aga fortsätter med start från nästa vecka och från fredag har vi personal ute på Sunpine som blindar under deras stopp.

Konsultsidan har gått i mål med CE-certifieringen för Endurance 101 (Mobilt Renseri) och håller på att stötta vår långvariga samarbetspartner Marine Crane med bla reservdelskataloger och uppdateringar av maskincertifieringar.

Vi söker hela tiden efter mer personal med god vana från tillverkande industri och montage, så tveka inte att kontakta oss om du eller en kompis är intresserade!