Sommar och Höst 2016

Bergs produktionskonsult fortsätter att utvecklas med sina kunder och det senaste halvåret har handlat till stor del om att sätta rutiner, pröva organisationen samt leverera till högt ställda kundkrav.

Vi har sedan i maj 2016 gjort två starka rekryteringar till ledningen i form av Urban Burström som utöver sitt ledarskap ute även tillför spetskunskap gällande filter och rökgasrening.

Per Danielsson har även inträtt rollen som VD och projektledare, Per kommer med lång erfarenhet från ledande roller isåväl organisationer som projekt och kommer närmast från Vattenkraften.

Ett axplock av dom uppdrag som skett under tiden maj september ses ovan.

Högst uppe t.v ser vi ett återkommande åtagande , Trumman på Renseriet vid Smurfit Kappa vilket innebar ett välplanerat underhållsarbete under såväl maj som höststoppen!

Vi har även hunnit med att leverera omlastningsstup till Boliden samt en andra omgång av Feedersplattor, ett återkommande prioriterat projekt med snäva tidsramar och krav på mycket hög kvalitét.

Fläkthjul har levererats tillsammans med ny flissilo och ombyggnation av panna åt Stenvalls Trä i Sikfors vilket gav oss möjligheten att kvalitetskontrollera vårat arbetssätt runt ISO 3834/EN 1090-2.

Följ våra uppdateringar för ytterligare information runt feedersplattorna såväl som vårt fleråriga samarbete med SCA Skog gällande broar.

/Robert med Personal