Vinter och Vår 2017

Bergs Produktionskonsult AB fortsätter sin utveckling tillsammans med sina kunder och projekten har växt sig allt större. Detta har fått Bergs PKAB att skaffa egna större och mer anpassade lokaler för fortsatt utveckling & tillväxt, vi finns numera på Traversvägen 4 Piteå (Haraholmen)

Ett litet axplock av vad som rullat genom vår verkstad, ett större projekt gällande tillverkning kanalsystem tillsammans med Job-Group AB, där slutkund är Boliden Rönnskär, även montage och isolering av kanaler fick vi förtroendet att utföra.

Fortsatta uppdrag mot de pappersbruk vi har i Piteå fortsätter i oförminskad takt, direkt tillverkning mot LKAB för lagerhållning av slitage detaljer, tillverkning och konstruktion av fläkthjul till några av våra kunder fortlöper. Byggstål mot ett större projekt i Luleå är tillverkat klart och ska monteras under April/Maj månad. Projektledning åt Wermkon med Trafikverket som slutkund drivs i skrivande stund både i Södertälje samt Västerås. Konstruktionsavdelningen växer sig allt starkare då allt fler uppdrag utförs mot kunds önskemål samt egen införsäljning/utveckling.

Bergs PKAB har sen 1 April startat en industriavdelning i Skellefteå där vi hälsar avdelningsansvarig Stefan Jonsson & hans kollega Nicklas Forsberg välkommen.

Per Danielsson ,VD

Bergs Produktionskonsult AB