2018 & Vinter 2019

2018 blev ett händelserikt år på Bergs Produktionskonsult. Vi fick totalt tre större projekt i våran orderstock, ett stativ Billrud Kalix på dryga 60 ton, 32 ton kanaltillverkning för ytterligare filteranläggning Rönnskär och en förhöjning av ett befintligt tak ute på SSAB anläggning i Luleå utgjorde våra huvudprojekt 2018,  detta tillsammans med övriga jobb som dagligen strömmade in, gjorde att vi alla på Bergs Produktionskonsult fick ett minst sagt hektiskt arbetssituation. Men arbetsmoralen var hög och alla anställda & underleverantörer ställde upp på ett fantastiskt sätt.. STORT TACK till er alla

Ett litet bildkollage av det som passerade verkstan och ut mot våra kunder 2018.

 Vintern 2019 har börjat riktigt bra med en handfull medelstora projekt där Smurfit Kappa Piteå är en av slutkunderna med en större satsning av en ny Kalksilosanläggning.

Vi ser med tillförsikt positivt på detta år och hoppas få in nya spännande projekt.

VD/Ägare

Robert Berg