MER VERKSTAD ÄN SNACK

Att verka i dagens snabba industri ställer höga krav på effektivitet och pålitlighet. Ett oväntat avbrott i driften kan bli dyrt. Med nära 30 års erfarenhet i tillverkande industri och montage vet vi vad som krävs där ute. Bergs Produktionskonsult kan stötta företag i alla storlekar för att säkerställa produktionskvaliteten. Vi arbetar nära dig som kund och erbjuder kompetens, utbud och service i en kedja som fungerar.

Bergs Produktionskonsult är en komplett partner med tjänster som sträcker sig från innovationsprocesser till projektledning, inköp, implementering och stöd för olika produktionslösningar.

Allt vi gör genomsyras av kvalitet, från offert till slutleverans. Kvalitet skapar förtroende, det sparar pengar och skapar förutsättningar att växa. Mervärde genom kvalitet, helt enkelt.

Hos oss är det mer verkstad än snack. Vi är den röda telefonen, den du lyfter när problemen uppstår. Vi är redo att möta dig och ditt företag med kostnadseffektiva lösningar och snabba resultat. Bergs Produktionskonsult är den enda kontakt du behöver – en kompetent samarbetspartner för kompletta lösningar.